Zgodovina qSTC

qSTC je IKT podjetje s svetovalnim pristopom k učenju in razvoju spretnosti. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1999. Lahko se pohvalimo z več kot 20 let izkušenj v IT industriji na področjih prodaje, tehničnega svetovanja ter usposabljanja in izobraževanja. qSTC je akreditirani izobraževalni partner HPE Partner Ready programa s polnim naborom šolanj za HPE certifikate, ter razvoj spretnosti za prodajno in tehnično osebje.

Naši tečaji udeležencem prinašajo znanja iz prakse. Tečaje poučujejo strokovnjaki, ki uporabljajo sodobna učna gradiva. Šolanja se izvajajo v manjših skupinah do 12 udeležencev, tako da se predavatelj lahko posveti vprašanjem udeležencev.

Naši predavatelji so izkušeni in s strani principala certificirani za izvedbo šolanj. Glavno vodilo naših šolanj pa je predstavitev vseh vsebin – tudi najbolj kompleksnih - na enostaven in razumljiv način.
Udeleženci skozi vsa leta našega delovanja cenijo našo fleksibilnost izvedbe šolanj, bodisi v naši moderno opremljeni učilnici v Ljubljani, ali pa na lokaciji stranke.

Naše poti

Države v katerih smo do sedaj izvedli usposabljanja: Slovenija, Hrvaška, Srbija in Črna gora, Bosna in Hercegovina, Makedonija, Grčija, Madžarska, Češka republika, Slovaška, Portugalska, Litva, Latvija, Estoia, Združeni arabski emirati, Romunija, Bolgarija, Egipt, Saudova Arabija, Južna Afrika, Turčija, Poljska, Kenija, Nigerija, Oman, Quatar, Kuvajt, Malta, Velika Britanija, Nizozemska, Kazahstan, Ukrajina, Rusija.

Pišite nam

Bodite obveščeni izobraževanjih, ki jih organizira podjetje qSTC.

hCaptcha